Cantitatea insuficienta de enzime poate fi compensata si prin utilizarea
suplimentara de enzime digestive naturale. O categorie foarte eficienta
de enzime naturale sunt cele derivate din ciuperca Aspergillus.
Actiunea lor este consolidata de extracte din plante: radacina de
ghintura galbena, radacina de papadie, extract uscat din fructe de
armurariu, radacina de ginseng siberian. Aceste substante vegetale au
efect adaptogen, ajutand organismul sa faca fata stresului si sa-si
restabileasca echilibrul. Iata cum actioneaza sinergic enzimele naturale
si extractele din plante.
Substante active Efectul substantelor active
Complex de enzime din ciuperca Aspergillus - Aceste enzime cu
spectru larg descompun in mod eficient substantele nutritive: proteine
(proteaza), grasimi (lipaza), carbohidrati (amilaza), lactoza, (lactaza)
si fibre (celulaza).
Extract uscat din fructe de armurariu - Armurariul este una
dintre cele mai folosite plante in fitoterapie pentru imbunatatirea
digestiei. Silimarina, principala substanta activa din compozitia
fructelor de armurariu, protejeaza celulele hepatice de factori toxici
si ajuta la functionarea normala a stomacului.
Radacina de ghintura galbena - Ghintura galbena contine
substante amare (gentiopicrina, amarogentina si gentianina), care ajuta
la functionarea normala a stomacului şi a colecistului, contribuind
astfel la buna functionare a digestiei.
Radacina de papadie - Papadia este utilizata in mod
traditional pentru a ajuta la obtinerea unei secretii biliare normale,
pentru eliberarea tractului pancreatic si pentru protejarea celulelor
hepatice. In plus, este un foarte bun detoxifiant al ficatului si al
intregului organism.
Radacina de ginseng siberian - Ginsengul siberian are efect
adaptogen: ajuta organismul sa faca fata stresului, reduce starile de
oboseala si extenuare. Contribuie la intarirea sistemului imunitar si
sprijina fica
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu